www.wk-duitsland.com

Van Bommel in Oranje

Van Bommel in Oranje      Van Bommel in Oranje


Mark van Bommel moet terug in Oranje?

Wederom is Mark van Bommel niet geselecteerd voor het Nederlands elftal. Heel nederland begrijpt dit niet. Want nederland vind dat Mark van Bommel in het Nederlands elftal moet spelen. Hij is niet voor niets tot speler van het jaar uit verkoren.

Van Basten verzint steeds iets anders om hem niet te selecteren. Hij moet bij Barcelona laten zien dat hij goed speelt. Volgens mij doet hij dat behoorlijk. Maar nee, de bondscoach geeft liever de voorkeur aan jongens zoals De Jong en Heitinga. Jongens die nog weinig tot niets hebben laten zien en niet eens elke week tot de vaste waarden van Ajax behoren.

Nu de selectie voor de kwalificatie wedstrijden tegen tsjechie en macadonie bekent is gemaakt, maakt de bondscoach het wel heel bot. Hij heeft volgens mij het boek Van Bommel al gesloten, gezien het commentaar dat hij gaf op een vraag van een journalist die vroeg waarom Mark van Bommel niet geselecteerd is.  Hij komt met argumenten als hij zou niet goed luisteren naar wat hem opgedragen wordt enz. Hij moet bij Barcelano laten zien dat hij kan luisteren. Nou Marco wordt eens wakker. Mark van Bommel is een van de beste middenvelders van Nederland, misschien wel de beste en hij hoort gewoon in het Nederlands elftal.

Denk u ook dat bondscoach Marco van Basten het verkeert ziet met Mark van Bommel. Stuur dan een e-mail naar info@wk-duitsland.com.

Als ik genoeg e-mails binnen krijg dan ga ik dit aanbieden aan de bondscoach, om te laten zien dat een groot gedeelte van de 16 miljoen andere bondscoaches het niet met hem eens is. Misschien dat dat helpt om Van Bommel weer in Oranje te krijgen.


Home | Sitemap | Hypotheek | Dieet | wintersport | Huis | Rdtl